Agencije nude povoljne cene novogodišnjih aranžmana za obilazak grada koji spaja dva kontinenta, zavisno od dužine boravka i kvaliteta smeštaja, cene su od 149 do 300 evra.

Grad kulture, šopinga, noćnih provoda, nezaboravnog kebaba i najboljih kolača na svetu – Istanbul sve je popularnija destinacija domaćih turista. Tome su doprinele i sve povoljnije aranžamani za obilazak grada koji spaja dva kontinenta. Turističke agencije nude boravak u najpoznatijem gradu Turske od 149, pa do 300 evra. 

Tako se preko agencije „Haloturs" može putovati u Istanbul za 149 evra. Aranžman podrazumeva šest dana, odnosno tri noćenja u hotelu sa tri zvezdice. Za putnike je obezbeđen autobuski prevoz.

Ture za obilazak grada na Bosforskom moreuzu organizuje i turistička agencija „Vivatravel".

– Istanbul je jeko popularna destinacija u poslednje vreme – kažu u ovoj agenciji. – Mi imamo novogodišnji aranžaman za Istanbul, a poznato je da je dobar provod za „najluđu noć" u glavom gradu Turske zagarantovan. Cena je 155 evra za tri noćenja i prevoz autobusom. Smeštaj je obezbeđen u centru grada, u hotelu sa tri zvezdice.

Putnike za Novu Godinu u Istanbul vodi i „Evroturs". Polazak je 29. decembra, a za tri noćenja cena je 165 evra.

I preko agencije „Falkonturs", turisti mogu boraviti u ovom specifičnom gradu. Ponuda podrazumeva sedam dana, četiri noćenja u hotelu „Grand Vašington" sa tri zvezdice. Takođe je obezbeđen autobuski prevoz, a cena je 169 evra po osobi.

Za one koji bi radije putovali avionom i boravili u malo luksuznijem hotelu, tu je agencija „1a travel", koja u svojoj ponudi ima četvorodnevni, novogodišnji aranžman u hotelu „Barseloeresin" sa pet zvezdica. Cena ovog putovanja je 299 evra po osobi.
Izvor: Večernje novosti