Aviokompanija Austrian airlines uvela je novu uslugu “Red Souvenir” koja omogućava dostavu najkvalitetnijih austrijskih proizvoda na kućnu adresu, saopštila je ta kompanija.

Na svim letovima Austrian airlines-a putnicima se pruža mogućnost da uživaju u proizvodima vrhunskog kvaliteta i kulinarskim delikatesima lokalnih austrijskih proizvođača. 

Sa novom uslugom "Red Souvenir" kompanija nudi svojim potrošačima mogućnost da se i kod kuće opuste i uživaju kao prilikom letova, čak i kada su u inostranstvu, kada žele da iznenade svoje najmilije podsećanjem na divne trenutke provedene u ovoj zemlji.

Omiljeni gastronomski specijaliteti iz Austrije od sada se mogu poručiti putem Interneta na www.redsouvenir.at/en i oni će brzo biti dostavljeni na kućnu adresu bilo gde u svetu.

Na raspolaganju su austrijska vina vrhunskog kvaliteta, koja se inače poslužuju u biznis klasi na dugim aviolinijama, kulinarske poslastice i tradicionalni slatkiši vrhunskih austrijskih brendova kao što su "Darbo" i "Šlumberger", specijalne vrste austrijskih kafa i drugo.

"Red souvenir" usluga je omogućena u saradnji sa "AustrianGrocery.com", Internet portalom koji je specijalizovan za brzu i pouzdanu dostavu vrhunskih austrijskih proizvoda širom sveta.

Austrian airlines je najveća austrijska aviokompanja koja leti na više od 130 destinacija širom sveta. Ta aviokompanija je lider na tržištu u Istočnoj i Centralnoj Evropi sa 46 destinacija u svojoj ponudi.

Idealnu povezanost istoka i zapada omogućava glavni aerodrom (hub) te kompanije u Beču, zahvaljujući svojoj idealnoj geografskoj poziciji u srcu Evrope.

Austrian airlines je deo "Lufthansa Grupe", najveće aviogrupe u Evropi i članice najvećeg saveza aviokompanija na svetu "Star Alliance", navedeno je u saopštenju.
Izvor: B92