Pogledajte predloge najatraktivnijih predela u Americi koje izdvaja Yahoo Travel.

Kauji, Havaji
Idealno ostrvo za avanturiste i medeni mesec bračnih parova. Turisti koji su posetili ovo ostrvo reći će vam da je Kauji najčarobniji predeo koji su videli. Najupečatljiviju sliku ostavlja smaragdno zelena Na Pali obala do koje se preporučuje tura od 11 kilometara pešačenja po ostrvu. Tokom ove ture naići ćete na predivne pejzaže i vodopade koji oduzimaju dah. 

MekKinli, Nacionalni park Dineli, Aljaska
Aljaska, popularni "Kraj sveta", može da se pohvali velikim brojem prirodnih atrakcija. U izboru najlepših predela Amerike, našla se planina MekKinli. Pogled na ovu planinu je većim delom vremena zaklonjen gustim oblacima, ali ako želite da zabeležite njenu lepotu, u ranim jutarnjim časovima vrh izviruje iznad oblaka.

Nacionalni park Gran Kanjon, Arizona
Ova jedinstvena, legendarna lokacija oduzima dah i pruža priliku za idealnu fotografiju. Yahoo Travel preporučuje pogled sa Rim staze dugačke desetak kilometara. Tokom šetnje stazom u mogućnosti ste da uživate u panorami kanjona i pogledu na reku Kolorado. Obavezno zastanite na mestu koje se zove Pima Point odakle se pruža predivan pogled i čuje se zvuk slapova reke.

Nacionalni park Gran Titon, Viskonsin
S obzirom da se nalazi u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Jeloustoun, Gran Titon je nepravedno uskraćen za pažnju koju bi trebalo da privuče. Većina turista smatra da je u ovom parku objedinjena lepota američkog zapada. Iznad doline podižu se tri planinska vrha (The Cathedral Group) koji su nadvijeni i nad šumama, prirodnim staništem losova, medveda i vukova. Yahoo Travel preporučuje jahanje ili šetnju za obilazak parka, ali naglašava da se pogled sa jezera na planine ne sme propustiti.
Izvor: BizLife.rs