Crnogorska nacionalna avio-kompanija „Montenegro erlajns“ pripremila je, specijalno za tržište Srbije, niz povoljnih tarifa.

Crnogorska nacionalna avio-kompanija „Montenegro erlajns" pripremila je, specijalno za tržište Srbije, niz povoljnih tarifa i time praktično nastavila promotivnu akciju započetu u septembru ove godine. Tako putnici iz Beograda i Niša mogu da kupe povratne karte za željene evropske destinacije, ka kojima leti „Montenegro", po ceni od 159 evra sa svim taksama. 

Metropole
Flota od osam aviona, od kojih je pet „fokera 100" i tri „embraera 195", svakodnevno iz Beograda i Niša leti preko Podgorice do Frankfurta, Rima, Pariza, Ciriha, Ljubljane, Kopenhagena, Beča i Moskve po zimskom redu letenja, a po letnjem još i ka Londonu, Sankt Peterburgu i Diseldorfu. „Montenegro" u ponudi ima i čarter linije za Bari i Napulj.

– Svakodnevni letovi ka Beogradu, predstavništvo koje postoji u srpskom glavnom gradu već dugi niz godina, dovoljan su dokaz koliko ovo tržište i destinacija znače „Montenegro erlajnsu" – kaže Vlastimir Ristić, komercijalni direktor crnogorske avio-kompanije. – Po povoljnim cenama, „Montenegro" daje svoj doprinos u brzom i povoljnom povezivanju ovog regiona sa evropskim metropolama, omogućujući putnicima najbržu, najpovoljniju i najlakšu konekciju sa Evropom. Rezultati promotivne akcije i zadovoljstvo građana Srbije su već vidljivi i ogledaju se u povećanju broja putnika koji koriste usluge „Montenegro erlajnsa".

Povoljno
Za građane Srbije i Crne Gore „Montenegro" u ponudi ima i povratne karte po promotivnim cenama od 99, 129 i 139 evra za svakodnevne letove na liniji Beograd-Tivat, dok za liniju Beograd-Podgorica ove cene važe za putovanja utorkom, subotom i nedeljom.

– Od 15. novembra počela je i naša akcija „Rezervišite ranije i uštedite", kojom je svim putnicima „Montenegra" iz zemlje i inostranstva omogućeno da avio-karte za proleće-leto 2012. godine kupe po promotivnim tarifama, koje su u proseku niže i do 30 odsto u odnosu na cene koje važe tokom letnje sezone – navodi Ristić. – Ova akcija će trajati do 20. februara 2012, a odnosi se na putovanja od 25. marta do 27. oktobra.

Akcija
Tokom ove zime uvedena je i pogodnost za putnike iz i ka crnogorskom primorju. Svi turisti koji žele da posete Crnu Goru, ili Beograd i završe svoje obaveze, mogu to obaviti u jednom danu, jutarnjim i popodnevnim letovima.

Karte po promotivnim tarifama mogu da se kupe u svim prodajnim mestima „Montenegro erlajnsa" u zemlji i inostranstvu, pozivom buking centra na broj 19804, ili putem kompanijskog sajta.
Izvor: Večernje novosti