U „Isijavanju“ (The Shining) Džek Nikolson igra čuvara udaljenog planinskog hotela i izolacija mu toliko teško pada, da počinje da ludi. Osim ako se nikada niste našli u sličnoj situaciji, verovatno vas u hotelima izluđuju neke druge stvari.

Prenosimo vam najužasnija iskustva posetilaca sajta msn.com. 

Škotski haos
„Dunollie u Broadford-u je prljava, zapuštena beda od hotela. Naša soba, broj 225, imala je braon fleke na wc šolji, samo jednu ispravnu lampu i užasan smrad koji je dopirao iz kupatila.

Osoblje u trpezariji bilo je veoma neljubazno i grubo i neprekidno su se međusobno svađali. Na posletku, u potpunoj suprotnosti sa protivpožarnim merama opreza, glavni ulaz bio je zaključan u toku noći".

Definicija buba-motela
„Najgora hotelska soba u kom sam u životu bio, bila je prekrivena velikim bubašvabama na zidovima, podu, krevetu i u slivniku niz koji bi trebalo da se odliva voda. Naime, tuš kabina tu nije postojala; samo česma na zidu i odvod. U toj prljavoj sobi hotela u Butanu nisam mogao ni oči da sklopim".

Veliki problemi u „Velikoj Jabuci"
„U St.James hotelu u Njujorku zatekla nas je užasna prljavština. Budući da je plafon u kupatilu nedavno bio malterisan, svaki put kada bismo pustili toplu vodu, po komad maltera se odranjao i padao na pod.

Pokrivači složeni u ormaru bili su toliko prljavi da su se zalepili jedan za drugi. Kada smo pitali za fen, rekli su nam da ga je neko već uzeo te večeri. Dakle, celi hotel imao je samo jedan fen za kosu.

Spavali smo (tačnije, ležali i u strahu slušali svađe u hodniku i drugim sobama) u odeći i obući. Nisam želela da se skinem ni za živu glavu! Tome se danas smejemo, ali sam se tada zaklela da nikada više neću dozvoliti mužu da nam rezerviše hotel".

Pacov
„Našla sam pacova na krevetu. Što je još gore, ispostavilo se da ih ima još i u našoj i u drugim sobama u hotelu".

Zla krv
„Pre nekoliko godina muž i ja smo rezervisali verovatno poslednju slobodnu sobu u Paso Roblesu u Kaliforniji. Stigli smo veoma kasno umorni od dugog puta. Kada smo ušli u sobu i upalili svetlo, izgledalo je kao da posteljina na krevetu nije promenjena.

U kupatilu smo zatekli crvene tačkice na zidu koje su podsećale na krv i otvoren prozor. Pomislili smo da bi trebalo da prenoćimo u kolima, ali smo odlučili da ugasimo svetlo i ne razmišljamo da li ćemo preživeti do jutra. S prvim zracima sunca smo odmaglili iz tog užasnog motela".

Uhvati lopova
„Najgora situacija u životu dogodila mi se u Dominikani, kada sam se probudila u četiri ujutru u videla uljeza kako izlazi kroz prozor naše sobe. Verovatno je neko vreme proveo u sobi, jer smo posle videli da su nam stvari ispreturane, a novčanik mog supruga nestao.

Bili smo uznemireni tokom celog odmora i trzali se iz sna na svaki šušanj."

Dajte mi čepove za uši
„Vešernica se nalazila u susednoj sobi i svakog jutra počinjala s radom u šest sati. Ni tokom dana nisam mogla da se naspavam, jer su sobarice glasno puštale TV".

Serija nesrećnih događaja
„Čim sam ušla u sobu, primetila sam da se malter odlomio s plafona i pao na krevet, pa su mi dali drugi smeštaj. Jedne večeri sam zatekla širom otvorena vrata sobe, a sobarice nije bilo nigde na vidiku. Laptop i moja zlatna ogrlica jasno su se mogli videti na stolu i bilo ko je mogao ući i ukrasti ih.

Moja koleginica videla je miša u sobi. Klima nije mogla da rashladi vazduh, pa je osoblje odlučilo da je isključi u lobiju i hodniku. Zbog vlage su tako sva vrata ‘nabrekla’ i morali smo ih na silu otvarati. Kap koja je prelila čašu bila je mrtva buba ispod mog sendviča u restoranu. Sve se to dogodilo tokom samo jedne nedelje u hotelu u Virdžiniji (SAD)".
Izvor: B92