Od 1. do 14. novembra mogu da se kupe jeftinije povratne karte Jat Airwaysa za putovanja od 14. novembra ove do 15. marta naredne godine.

Akcijom nije obuhvaćen period za putovanja od 16. decembra 2011. do 15. januara 2012, a u cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte. 

Po ceni već od 99 evra putnici mogu kupiti Jatove povratne karte za Solun, Beč, Dizeldorf, Podgoricu, Tivat, Sarajevo i Skoplje. Destinacije za koje cena povratne karte iznosi već od 129 evra su Atina,
Istanbul, Rim, Milano, Cirih, Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg. Cena karte za let iz Beograda do Pariza, Londona, Amsterdama ili Brisela i nazad je već od 159 evra.

Tokom osme promotivne akcije u nizu Jatom se, po povoljnim cenama, može putovati i iz Podgorice, Sarajeva i Skoplja ka svim redovnim destinacijama u Evropi.

Od ponedeljka 1. do petka 14. novembra, putnici do jeftinijih karata mogu doći pozivanjem Kol centra Gdestinacije – 011/310-89-40, svakog dana od 8.00 do 20.00, ili preko sajta gdestinacija.com.

Karte se mogu kupiti i preko Jatovog sajta www.jat.com, u svim Jatovim predstavništvima u inostranstvu, poslovnicama u zemlji, kao i u agencijama koje su ovlašćene za prodaju Jatovih karata. Od juna ove godine, Jat Airways pruža mogućnost plaćanja aviokarata i putem mobilnog telefona.
Gdestinacija