Žerar Depardje je nedavno šokirao članove posade i putnike aviona na liniji Pariz – Dablin, kada je pijan urinirao po podu na očigled svih. Međutim, on nije jedina zvezda koja se obrukala na nekom od letova.

Ivanka Tramp
Bivša supruga biznismena Donalda Trampa, navodno je izbačena sa komercijalnog leta do Floride 2009. jer ju je iznerviralo sedište. Takođe, uznemirila su je deca koja su putovala sa svojim roditeljima, pa je počela da vrišti: "Hoću da se vratim kući!". Navodno je tada opsovala jednu od beba. Zvaničnici aviokompanije tvrde da se ponašala toliko bahato, da su je morali izbaciti iz aviona. 

Piter Bak
Gitarista grupe REM uhapšen posle izliva besa u jednom britanskom Boing-u 747. Bio je toliko pijan, da je kravatu jednog od stjuarda, na silu vezao jednoj stjuardesi. Bak čije je ponašanje neko od putnika opisao kao "transformaciju iz dr Džekila u gosn. Hajda", oslobođen je optužbi.

Oasis
Avioprevoznik Cathay Pacific doživotno je zabranio bendu Oasis prevoz njihovim avionima. Braća Garager su navodno devedesetih upravo na letu ovog prevoznika započeli trend koji je u medijima kasnije prozvan "air rage" (bes u vazduhu).

Suzan Bojl
Pevačica koja je stekla popularnost nastupom u emisiji Britain’s Got Talent, optužena je da je izvređala svoju nećaku, inače ličnu asistentkinju na letu za Tokio. Tim menadžera bio je toliko zabrinut zbog njenog ponašanja, da su odlučili da je čarter letom vrate u Škotsku.

Prijanka Čopra
Manje poznata bolivudska glumica Prijanka Čopra bila je u centru pažnje indijskih medija jer se na letu za Dubai potukla sa jednim od putnika. Čovek koji je izgleda izvukao deblji kraj, navodno se žalio posadi zato što je glumica koristila mobilni telefon.

Brajan Mekfaden
Bivši pevač grupe Westlife Brajan Mekfaden optužen je za grubo kršenje pravila u avionu, kada je u kabini prve klase zapalio cigaretu. Mekfaden je tvrdio da su članovi posade "napravili od komarca magarca", a posle incidenta nije vođen nikakav postupak protiv njega.

Naomi Kempbel
Ni jedna galerija incidenata slavnih ne može proći bez Naomi Kempbel, čiji nerealni zahtevi i buntovničko ponašanje je već godinama čine metom za paparace. Supermodelu jednom prilikom nije bilo dozvoljeno ni da poleti za Los Anđeles jer je optužila posadu British Airways-a za izgubljeni prtljag. Dok su je izvodili iz aviona, ona je udarila jednog od policajaca mobilnim telefonom i kasnije osuđena zbog narušavanja reda i napada na policajca.

Kortni Lav
Udovica pokojnog pevača Nirvane uhapšena je na londonskom aerodromu Heathrow 2003. jer se nasilno ponašala prema članovima posade. Dok je napuštala policijsku stanicu, rekla je novinarima: "Opsovala sam jednu damu. Moja ćerka kaže da sam oduvek imala pogana usta".

Dejvid Haselhof
Dejvidu Haselhofu, zvezdi serije "Čuvari plaže", nije dozvoljeno da se ukrca u avion British Airways-a jer se pojavio pijan u salonu prve klase. Glumac je viđen kako tumara terminalom i navodno pije viski, dok je čekao svoj let za Los Anđeles. To je kasnije potvrdio i agent za odnose s javnošću te kompanije.