Montenegro Airlines od danas u svojoj ponudi ima promotivne povratne karte po ceni od 159 evra za sve putnike koji iz Srbije preko Podgorice žele da odu na neku od evropskih destinacija.

Montenegro Airlines (foto: Wikipedia)

Ponuda se odnosi na putovanja od 1. oktobra, a u cenu su uračunate sve takse. 

Tokom ovog promotivnog perioda putnici mogu da posete Pariz, Rim, Moskvu, Cirih ili Frankfurt, a ponuda je prilagođena putnicima sa ovog tržišta, tako da je transferno vreme, odnosno vreme čekanja za sledeći let, malo.

Putnike koji se vraćaju za Beograd cekaće večernji avion pa neće biti \"praznog hoda\".

Ova kompanija je produžila i promotivne akcije za sedmodnevni borakav u hotelima od četiri zvezdice uz polupansion, paket košta 230 evra kao i vikend boravak u hotelima sa pet zvezdica od 169 evra.

Tokom zimskog perioda kompanija će zadržati promotivne tarife letova ka Tivtu i Podgorici po ceni od 99, 129 i 139 evra.

Kada je leč o letovima sa aerodroma u Nišu, Montenegro Airlines će pokušati da organizuje direktne letove ka Evropi.

\"Trudimo se da afirmišemo vazdušni saobraćaj iz Niša kako bi ga učinili dostupnom aviodestinacijom\", rekao je komercijalni direktor Montenegro erlajnsa Vlastimir Ristić.

Direktor predstavništva Monetenegro Airlinesa u Beogradu Žarko Đurović je kazao da se ova kompanija približava broju od pola miliona prevezenih putnika, što, kako je naveo potvrđuje da je ova sezona bila bolja od prošle.

\"Radimo na obnavljanju flote da bi bili što uspešniji u obavljanju aviosaobraćaja u kom vlada velika konkurencija\", kazao je Đurović.

Kompanija će i tokom zimskog perioda zadržati tri leta dvnevno za Podgoricu i dva za Tivat.
Izvor: B92