Ona pokriva baš sve što vam je potrebno kada ste napolju – od nalaženja najbližeg javnog toaleta, sledećeg voza ili najbližeg kafića. To je nova GPS aplikacija za mobilni telefon koja može da vam omogući da upoznate i ljubav svog života.

Korisnici ovakvih telefona mogu čak da provere koliko singl osoba se nalaze u kafiću, noćnom klubu ili centru grada pre nego što odluče da izađu.

Pomoću čudesne aplikacije pod nazivom "LocalSin" (u slobodnom prevodu "Lokalni greh") vaš izlazak je uspešan u 90 odsto slučajeva. Premijerno je isprobana u Velikoj Britaniji, a već je postala hit u Australiji i Americi.

Od svog pokretanja, ova aplikacija privukla je na desetina hiljada korisnika širom sveta, a taj broj će u Velikoj Britaniji za nekoliko nedelja iznositi 50.000.

Aplikacija je namenjana muškarcima i ženama svih seksualnih opredeljenja, pruža mogućnost korišćenja takozvane "mape strasti", potom listu osoba koje bi vam odgovarale po svojim interesovanjima ili zanimanjima.

Prilikom korišćenja ovakvih mogućnosti, korisnici su u prilici da odmah kontaktiraju jedni druge i predlože sastanak. Zainteresovani prvo moraju da prihvate zahtev neke osobe za interakcijom, a ako žele još uzbudljiviju avanturu onda mogu da odaberu opciju "skrivene lokacije".

Pomoću posebnog softvera koji ima ovaj GPS, korisnici mogu da pogledaju listu svih osoba koje nisu u vezi, a koje se nalaze u neposrednoj blizini.

Aplikaciju "LocalSin" moguće je besplatno daunlovdovati sa interneta.

– Ovo je prava revolucija za ljubavne sastanke. Na ovaj način muškarci i žene svih seksualnih opredeljenja mogu da pronađu i upoznaju se sa drugim korisnicima koji su u njihovoj blizini – izjavio je portparol kompanije koja je proizvela ovakav softver i dodao kako su na taj način umanjene muke korisnika da se šetaju od jednog do drugog kafića zbog "muvanja" i pozvao sve kompanije da se uključe isključivo kao biznis članovi.
Izvor: Blic