Od 15. avgusta do 5. septembra Jat Airways po izuzetno povoljnim cenama prodaje povratne karte za putovanja od 15. septembra ove do 15. marta naredne godine pod sloganom “Vreme leti. Što pre poleti!”.

Promotivne cene, u koje su uračunate sve takse osim troškova izdavanja aviokarte, ne važe samo za putovanja od 16. decembra 2011. do 15. januara 2012, u vreme trajanja novogodišnjih i božićnih praznika.  

Povratna karta za Rim, Milano, Istanbul, Solun, Cirih, Berlin, Frankfurt i Dizeldorf, moći će da se kupi po ceni već od 99 evra. Svi koji žele da putuju za Atinu, Amsterdam, Brisel, Pariz, London, Kopenhagen, Stokholm ili Geteborg, moći će, u pomenutom periodu, da kupe povratne karte po ceni već od 139 evra.

Putnici koji žele da lete iz Podgorice, Sarajeva i Skoplja ka bilo kojoj evropskoj destinaciji Jata i nazad, mogu to učiniti kupovinom povratne karte po ceni već od 195 evra. Povratne karte za Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje i Beč i dalje se mogu kupiti po ceni od već 99 evra.

Karte možete bukirati i preko portala Gdestinacija.com. Obratite se Call centru svakog dana od 8.00 do 20.00 na tel. 011/310-89-40 ili rezervišite kartu OVDE.
Gdestinacija