Zbog velikog interesovanja koje su putnici Jat Airwaysa pokazali za novu sezonsku liniju na relaciji Beograd-Dubrovnik-Beograd, srpski nacionalni avioprevoznik doneo je odluku da produži period letenja za ovaj grad do kraja septembra.

Saobraćaj sa Dubrovnikom, uspostavljen ovog leta posle više od dve decenije, predstavlja doprinos Jata proširenju turističke ponude i kretanjima prema južnom delu hrvatskog primorja. 

Jat je počeo da leti za Dubrovnik pre mesec dana, a saobraćaj se obavlja petkom i nedeljom. Avioni iz Beograda petkom poleću u 7.30, a nedeljom u 14.05. Povratak je predviđen istim danima u 9.10 i 15.45 časova. Let traje oko 60 minuta. Povratna karta može da se kupi po cenama koje se kreću već od 99 evra, s obzirom da je to nova linija i da je letnja sezona 2011. u znaku promocije ove destinacije.

U cenu su uračunate sve takse osim usluge izdavanja karte. Prvobitno je bilo planirano da Jat na liniji za Dubrovnik leti do 18. septembra, ali je taj period produžen do kraja septembra, jer je interesovanje putnika prevazišlo očekivanja.

Karte možete bukirati i preko portala Gdestinacija.com. Obratite se Call centru svakog dana od 8.00 do 20.00 na tel. 011/310-89-40 ili rezervišite kartu OVDE.
Gdestinacija