Kancelarija za mlade grada Beograda dodeljuje 230 interrejl karata mladima u okviru projekta “Vozom po Evropi”.

Kancelarija za mlade grada Beograda raspisuje konkurs za mlade na teritoriji Beograda za dobijanje besplatnih interrejl karata u okviru projekta "Vozom po Evropi". Karte su namenjene svim mladim ljudima od 18 do 26 godina starosti sa prebivalištem na teritoriji Beograda koji su malo putovali, a rok za prijavu je 7. juli 2011.

– Mladi će i ove godine biti u prilici da posete više od četrnaest gradova u Evropi, od kojih se neki svrstavaju i u najlepše gradove sveta poput Beča, Pariza i Venecije. Ono što je mnogo bitnije, upoznaće se sa istorijskim i kulturnim znamenitostima Evrope o kojima su do sada mogli samo da čitaju iz istorijskih udžbenika ili da vide na televiziji, a biće u prilici i da sretnu svoje vršnjake u zemljama Evropske unije i upoznaju se sa njihovim načinom života. Iskustva sa prošlogodišnjeg putovanja su izuzetno pozitivna i Kancelarija će nastojati da se, u budućnosti, konkurs proširi i na druge gradove u Srbiji – kaže Kosta Andrić, direktor Kancelarije za mlade grada Beograda.

Pravo da se prijave imaju svi mladi rođeni u periodu od 1. januara 1985. do 1. jula 1993, da imaju prebivalište ili prijavu boravka u Beogradu i važeći biometrijski pasoš Republike Srbije.

Više informacija pročitajte OVDE
Gdestinacija