Kompanija VISA i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore potpisale su godišnji ugovor o strateškom partnerstvu, pa turisti koji budu plaćali VISA karticama osim bržih, sigurnijih i jednostavnijih transakcija moći će da ostvare i dodatne pogodnosti, poput poklona u supermarketima “Voli” na primorju.

Turisti iz celog sveta koji ove godine odmor planiraju da provedu u Crnoj Gori trebalo bi da na put ponesu VISA platne kartice i time boravak učine još lagodnijim. Osim jednostavnijeg, bržeg i sigurnijeg plaćanja, VISA je, u saradnji sa partnerima, gostima u Crnoj Gori omogućila i dodatne pogodnosti. 

U okviru letnje kampanje "Montenegro Welcomes Visa", sredinom juna potpisan je godišnji Ugovor o strateškom partnerstvu između Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i VISA-e, vodeće svetske kompanije za sisteme plaćanja. To partnerstvo omogućiće stranim turistima da bez opterećenja o promeni valuta uživaju u kulturnim, sportskim i ostalim događajima koje je pripremila Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (www.montenegro.travel).

Paralelno sa kampanjom, VISA sprovodi i promotivnu akciju u saradnji sa jednim od najvećih lanaca supermarketa u Crnoj Gori – "Voli". Turisti iz celog sveta koji u tim marketima na obali budu plaćali VISA karticom u iznosu od 25 evra i više, odmah će dobiti poklon – peškir, loptu ili torbu za plažu.

VISA posluje na tržištima više od 200 zemalja i teritorija sveta, gde turistima svakodnevno obezbeđuje lagodniji i prijatniji odmor bez brige o sigurnosti novca.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je i za ovo leto pripremila za svakog po nešto. Bilo da ste zavisnik od adrenalina, želite da osetite duh starih vremena u primorskim selima, iskusite dobar noćni
život ili se samo opustite na nekoj od očaravajućih plaža, Crna Gora je pravi izbor.
Gdestinacija