U ekskluzivnom resortu u neposrednoj blizini Zadra, na samom vrhu poluostrva Punta Skala, otvara se novi hotel “Falkensteiner Hotel & Spa ladera”. Odlikuju ga moderna arhitektura i spa centar, inovativna oprema…

Nova wellness oaza za odmor na Jadranu "Falkensteiner Hotel & Spa Iadera" otvoriće vrata za goste 1. jula. Hotel je ekskluzivno utočište za zahtevnu međunarodnu klijentelu koja traži savršen spoj mediteranskog uživanja i luksuza hotela sa pet zvezdica. Ističe se spektakularnim dizajnom koji privlači elegancijom i skladnim spojem modernih elemenata sa tradicionalnim obeležjima mediteranskog stila.

Hotel ima 260 soba i apartmana, opremljenih novom tehnologijom, sa balkonima s kojih se pruža pogled na zadarski arhipelag. Dizajnirali su ga Boris Podrecca i Matteo Thun.

U posebno osmišljenom Falkensteiner wellness konceptu "Aquapura" "voda" je osnova svih terapija. Gostima su na raspolaganju signature tretmani Anne Semonin, Svet sauna sa pet različitih sauna, između kojih se ističe jedinstvena panoramska zemljana sauna smeštena direktno na moru sa panoramskim pogledom koji završava na horizontu. Na kraju, tu je i turski hamam – jedinstveni luksuz blagostanja u kojem će gosti uživati u tradicionalnoj orijentalnoj kulturi kupanja.

Preovlađuje alpsko-jadranska kuhinja u hotelskom restoranu "Jadran" i a la carte restoranu "La Veranda", a tu je i "Sotto Voce lounge bar". U okruženju hotela nalaze se "Bracera Beach bar & Restoran", "Baracuda bar" i "Pizzeria Galia".

Uz izuzetan wellness i gastro ponudu, gostima hotela na raspolaganju su i profesionalno opremljeni prostori za konferencije koji se prostiru na više od 600 kvadratnih metara, koji uključuju sedam dvorana, biznis-centar, kao i najmoderniju tehniku za komunikacije u javnim prostorima i sobama.
Gdestinacija