Od 23. juna pa do 14. jula traje nova promotivna akcija Jata. Svi koji žele da putuju u periodu od 1. jula do 31. oktobra moći će po povoljnijim cenama da lete avionima Jat Airwaysa za Milano, Rim, Istanbul ili Atinu, ali i drugim gradovima Evrope. Karte možete bukirati i preko gdestinacija.com.

Povratna karta za Milano i Rim prodaje se po ceni već od 119 evra, za Istanbul od 129 evra, dok se za Atinu povratna karta za period putovanja od 1. avgusta do 31. oktobra može kupiti za samo 159 evra. 

Za putnike koji kupuju kartu u jednom smeru iz Beograda ka nekom od gradova Evrope, a žele da putuju od 1. do 31. jula ili od 10. septembra do 31. oktobra, obezbeđena je cena od 69 evra za let do Atine, 59 evra za putovanje do Geteborga, Kopenhagena ili Stokholma, 99 evra za let do Amsterdama, Brisela, Berlina, Frankfurta ili Ciriha, a u ponudi je i putovanje u jednom smeru za 129 evra do Pariza.

Oni koji svoje putovanje iz Evrope ka Beogradu planiraju od 1. avgusta do 31. oktobra mogu kupiti karte u jednom smeru za let iz Londona po ceni već od 89 evra, iz Geteborga, Kopenhagena ili Stokholma za 59 evra, iz Amsterdama, Brisela, Berlina, Frankfurta i Ciriha za 99 evra, ili plate samo 129 evra za let na relaciji Pariz-Beograd.

U cenu karata uključene su sve pripadajuće takse, a mogu se kupiti pozivom Call centra Gdestinacije na 011 310 89 40 svakog dana od 8 do 20 časova ili bukirati OVDE.

Povoljnijim cenama Jat Airways omogućava svojim putnicima da za manje novca najbrže i nalagodnije stignu do svojih željenih destinacija i njima najbližim aerodromima, i nastoji da se kao srpska nacionalna aviokompanija prilagodi aktuelnim okolnostima na aviotržištu, ali pre svega želi da putovanje avionom približi što većem broju ljudi iz Srbije i srpske dijaspore.
Gdestinacija