Tradicionalna manifestacija biće održana na platou ispred splava “Vodenica”od 24. do 26. juna a okupiće najbolje kuvare riblje čorbe i ribljeg paprikaša.

Peto izdanje Fish festa i ove godine održava se u sklopu zvanične proslave međunarodnog Dana Dunava. Takmičiće se i i timovi novinskih redakcija, poznate ličnosti i predstavnici stranih ambasada, kulinari mediteranske kuhinje. Na festivalu će se predstaviti i vinari, proizvođači začina, sira, majstori starih zanata… 

Tokom bogatog kulturno zabavnog programa nastupiće i Luis, Đura i Mornari, Đorđe David, Kraljevski apartman, So Sabi, Usnija Redžepova, Ođila…

Sva tri dana Fish fest Beograd biće domaćin humanitarne slikarske radionice pod rukovodstvom Kemala Ramujkića i vajara Ratka Vulanovića. Prihod od prodatih slika biće uplaćen kao pomoć manastiru Sveta Petka, kod Paraćina, koji vodi brigu o deci sa posebnim potrebama.

Svi posetioci moći će besplatno da posete Muzej Nebojša kula, a Jahting klub "Kej" voziće besplatno posetioce u razgledanje prestonice sa reka. Takmičenje VIP kuvara počinje u subotu, 25. juna u 11.00.
Gdestinacija