Od 10. juna je počelo razgledanje Beograda otvorenim autobusom.

U stalnom saobraćaju su tri autobusa (30 sedišta) koja se kreću u intervalima od pola sata i staju na četrnaest stajališta u gradu: Savsko pristanište, Hotel Hyatt, Sava centar, Hotel Holiday Inn, Beogradska arena, Ul. Trešnjinog cveta, Terazije, Trg Nikole Pašića, Muzej 25. maj, Hram svetog Save, Trg Slavija, Terazije, Trg Republike, Kalemegdan. 

Prvi polazak je u 9.30 a poslednji u 18.00 (završava se u 19.30). Jedan obilazak grada traje 90 minuta. Predviđene su karte za 24 h i 48 h tokom kojih gost može da "uđe i izađe" na jednoj od stanica koliko god puta želi.

Gostima je u autobusu na raspolaganju "audio-vodič" koji je moguće pratiti pomoću slušalica na jednom od osam jezika (srpski, engleski, italijanski, španski, grčki, nemački, francuski i ruski) kao i hostese koje im mogu pružiti sve dodatne informacije. Karte mogu da se kupe u najvećim beogradskim hotelima, knjižarama i TIC Knez Mihailova.

Cene karata: (24 h) 1.500 dinara – odrasli, (24 h) 800 dinara – deca (za decu do šest godina karta je besplatna); (48 h) 2.000 dinara – odrasli i (48 h) 1.000 dinara – deca.
Gdestinacija