U Ohridu možete uživati za samo 7.200 dinara! Ponuda obuhvata tri dana, dva noćenja za dve osobe sa doručkom u dvokrevetnoj sobi hotela sa tri zvezdice “Slavija Spektar”.

Izaberite jednu od soba sa pogledom na jezero ili planinu. U ponudu su uključene i dve ležaljke sa suncobranom na privatnoj hotelskoj plaži, besplatan parking ispred hotela, a boravišna taksa je uključena u cenu. Ukoliko kupite sedam kupona, možete da spojite četrnaest dana odmora. 

Rezervacija je obavezna pre kupovine kupona na e-mail: contact@slavijaspektar.com.mk, a kupon važi za period od 10. juna do 10. jula.

U dvokrevetnoj sobi je sve od klime, preko mini bara do besplatnog bežičnog interneta. Ukoliko i treća osoba želi da ide mora da doplati 35 evra na recepciji hotela i biće u trokrevetnoj sobi. Za dete ispod pet godina boravak je besplatan.

Restoran u hotelu "Slavija Spektar" služi tradicionalnu makedonsku kuhinju i evropska jela uz veliki izbor regionalnih vina. Gosti mogu da uživaju u koktel sali koja gleda na Ohridsko jezero. Grad Ohrid i Ohridsko jezero su izabrani za jednu od najboljih turističkih destinacija u ovoj godini.

Ohrid je jedna od najvećih letnjih turističkih i istorijskih destinacija u Makedoniji. Nekada je imao 365 crkava, svaki za svaki dan u godini, a poznat je kao makedonski Jerusalim. Ohrid je bogat živopisnim kućama i spomenicima. Bilo da ste u potrazi za provodom ili želite da se opustite, ne propustite da kupite Kolektiva ponudu koja će biti aktuelna do 2. juna.
Gdestinacija