Moćni dizajneri i arhitekte svakim danom rade na tome da što više šokiraju svet svojim zamislima, a novootvoreni hotel “Bella Sky” spada u tu kategoriju. Ima sprat rezervisan samo za žene, a još i “pleše”!

Tek otvoreni hotel "Bella Sky", najveći je u Skandinaviji i sastoji se od dva nebodera blizanca nagnuta za 15 stepeni, što je 11 stepeni više od Krivog tornja u Pizi. Nalazi se u Erestadu, novom susedstvu Kopenhagena i ima 814 dizajnerskih soba i 30 konferencijskih dvorana.

S obzirom na njegov kosi dizajn, nije bilo dozvoljeno da bude viši od 75 metara pa su zato izgrađena dva identična nebodera kako bi bio zadovoljen zamišljeni kapacitet. Zgrade se rotiraju kako bi gostima bio omogućen senzacionalan pogled, a na kraju to izgleda kao da hotel pleše.

Još jedna zanimljivost vezana za ovaj hotel je poseban sprat namenjen samo ženama! U oba nebodera 17. sprat "Bella Donna" rezervisan je samo za lepši pol.

Reč je o dvadeset soba, a sprat je posebno osiguran i pristup imaju samo žene s posebnom magnetskom karticom, koja otvara vrata sobe. Unutar soba omogućeno im je da uživaju onako kako samo žene znaju da uživaju, a dostupno im je i sve potrebno za ulepšavanje.

Ako ste zainteresovani za boravak u ovom hotelu, evo još jedne korisne informacije – cene noćenja kreću se od 143 do 230 dolara.
Izvor: Net.hr