Nautička izložba na otvorenom prostoru Belgrade Boat Show 2011 biće održana od 4. do 8. maja na platou ispred “Ušća”, najavili su organizatori manifestacije iz kompanije “Advertut”.

Predstavnik kompanije Ivan Bukvić poručio je zaljubljenicima u brodove i plovidbu, ali i svim znatiželjnim posetiocima, da će imati priliku da uživaju u brojnim i raznovrsnim tipovima plovila. 

Izložba je besplatna i otvorena za sve posetioce, a po najavi ovogodišnji promoter će biti glumac i nautičar Dragan Nikolić, koji je naglasio da mu je čast da zauzme mesto kapetana manifestacije.

"Ovaj impresivni događaj je nastao iz ideje da se nautika i uživanje na vodi kod nas promovišu na drugačiji način, da se ukaže na nautički potencijal grada Beograda i skivene lepote na obalama reka Save i Dunava, kao i na uživanje na rekama u slobodno vreme", kazao je Bukvić.

Na izložbi će biti prikazano više od 50 plovila i 70 nautičkih brendova. U ponudi će biti raznovrsna plovila: čamci, jahte, gliseri, čamci na naduvavanje, pontonska plovila, kao i nautička oprema.

Marketing menadžer "Ušća" Branimir Đurović dodao je da je Centar podržao ideju i odlučio da posluži kao svojevrsna marina za sva "divna i eksluzivna plovila", kao i posetioce koji će imati priliku da saznaju nešto više o nautici i dobro se provedu.

Svečano otvaranje izložbe zakazano je za 4. maj u 13 sati na platou ispred "Ušća".
Izvor: Mondo