Švedski lifestyle magazin “Amelia” raspisao je konkurs za testere plaža. Nije potrebno ni spominjati da je interesovanje i više nego dobro. Ko ne bi želeo da leži na suncu, ispija koktele i ocenjuje kvalitet masera?

Švedski ženski časopis je preko nacionalne službe za zapošljavanje raspisao konkurs kojim traži testere plaža! Sretnici koji dobiju ovaj posao provešće mesec dana testirajući plaže širom sveta.

"Posao zahteva izležavanje na plaži, ispijanje vina u lokalnim barovima i ostale stvari koje ljudi rade kada su na plaži", piše u oglasu. "Na određenim plažama od testera će se zahtevati isprobavanje masaža, pića, zatim ronjenje i čitanje knjiga. Kandidati moraju da budu plivači, da budu spremni da rade do kasno u noć i da budu sposobni da se odmaraju i ne rade ništa duže vreme".

Za samo nekoliko sati, na mail časopisa stiglo je nekoliko stotina prijava. Na ideju da angažuju testera plaža došli su jer su im mnoge turističke agencije tražile da ih reklamiraju ili preporuče u časopisu.

Odabrani srećnici biće raspoređeni na četiri atraktivne destinacije – Mediteran (Korzika), plaže oko Kejp Tauna (JR) i na još dve lokacije u Aziji. Osim izležavanja i uživanja u noćnom životu testeri će morati svakodnevno da opisuju svoja iskustva putem bloga.
Izvor: net.hr