Evo mesta na svetu (osim Srbije i ex Yu zemalja) gde možete videti prave lepotice.

Isla Margarita

1. Isla de Margarita, Venecuela
Latinoamerički i karipski geni udružili su se i stvorili savršene žene u Venecueli, a to je svakako jedan od razloga da obiđete ovaj manje poznat dragulj Južne Amerike. Pored žena Isla de Margarita nudi i netaknute plaže, kišne šume i divne vodopade. 

2. Kejptaun, Južna Afrika
Zapadni Kejp poznat je po fantastičnim plažama i velikim belim ajkulama, ali ovaj teren čuven je i kao dom velikom broju umiljatijih stvorenja. Ako želite da odmerite žensku populaciju ovog grada, uputite se na Klifton plažu ili Kamp Bej.

3. Dalian, Kina
Ušuškan u severo-istočni deo ove najmnogoljudnije zemlje na svetu, miks sovjetskih i indonežanskih uticaja oblikovao je generaciju pravih lepotica koje su i modni svet okrenule naglavačke.

4. Kopenhagen, Danska
Sa svojom plavom kosom, plavim očima i savršenim proporcijama, Skandinavke već generacijama privlače posetioce u ove delove. Posetite bilo koji kafić u Kopenhagenu i uverite se sami.

5. Mongolija, Centralna Azija
Mongolijske stepe su verovatno poslednje mesto na kom biste očekivali da naletite na orijentalnu lepoticu, ali ako odete u glavni grad Ulanbatar, prijatno ćete se iznenaditi.
Izvor: B92