Ako želite da hodate zemljom kojom rado hodaju filmske, muzičke i ostale zvezde – nekoliko mesta na kugli zemaljskoj idealno je za odmor poznatih. To su provereno dobre destinacije, bilo da su za odmor, kulturu ili zabavu.

Vaikiki plaža (flickr/phault)

1. Havaji
Na plaži Vaikiki ili uz obalu havajskih ostrva poznate ličnosti rado se izležavaju na jahtama i tako provode sate odmora. Havaje krase prekrasni pejzaži, kristalno čisto more, peščane plaže i kvalitetan noćni život. Od selebritija lako možete da nabasate na Megan Foks, Brajana Ostina Grina, Bet Midler i na Kijanua Rivsa.

2. Francuska rivijera
U slikovitim gradićima francuske rivijere San Tropeu i Kanu moguće je sresti Toma Kruza sa porodicom. Ovde rado dolaze i Bijonsi i Džej-Zi, Kejt Hadson, Lindzi Lohan i sestre Hilton. Vrhunski restorani, ekskluzivna šoping zona i nonstop superzabava očigledno odgovaraju zvezdama.

3. Majorka
Dejvid i Viktorija Bekam, Brus Vilis i Ketrin Zita Džons Majorku često biraju za odredište svojih jahti. Majorka je manje bučna sestra poznatog ostrva-žurke, Ibice. Možete pronaći brojna zanimljiva sela, posećivati lokalne pijace i uživati u veličanstvenim zalascima sunca.

St. Barts (flickr/alljengi)

4. Sent Barts
Ostrvo u Karipskom moru – Sent Barts takođe je jedna od omiljenih destinacija za selebritije. Odlikuje ga glamur i predivne panorame. Ovde se odmaraju Maraja Keri, Ališa Kiz i Gven Stefani.

5. London
Iako nije primer sunčanog i opuštenog odmora – glavni grad Velike Britanije često je odredište poznatih ličnosti, posebno Britanaca. Provod u Londonu voli Kira Najtli, Sijena Miler, Džad Lou, Skarlet Johanson i Meril Strip.
Izvor: She.hr