Ukoliko želite da uživate u neobičnoj zabavi potrudite se da obiđete ova tri zabavna tematska parka. Vodite računa, to nisu idealna mesta za čitavu porodicu.

Love Land (flickr/hoainiemthanh)

Love Land
Ovaj park nalazi se u Koreji, a izgrađen je 2004. godine. Sve u ovom parku bazirano je na seksu, pa u parku možete da pronađete apsolutno sve. Tu se nalazi preko 140 skulptura, a svaka je u drugačijoj seksualnoj pozi. 

Bon Bon Land
Ovaj park se nalazi u Danskoj. Da se sve ne vrti oko povraćanja i izmeta, bio bi to sasvim običan park. Ali, svi likovi u ovom parku su ili prepijani, pa im se povrća, ili žure u WC. Vožnje u parku su sve automatske, što znači da se ništa ne pomera dok vi ne sednete i ne stisnete dugme.

Haw Par Villa
Ovaj park se nalazi u Singapuru. To je kineski mitološki park sa više od hiljadu kipova, različitog folklora, legendi i sveukupne istorije Kine. Prvobitno je otvoren 1937. godine. Nakon toga bio je prodat da bi se ponovo renovirao i otvorio 1990. godine. U parku se mogu videti Konfiučije, Buda, deset krugova pakla, kao i razni zmajevi… Osim toga, ovaj park ima i veoma uznemirujućih skulptura (na primer ljudi koji gore u paklu ili se peku u ognjenom plamenu večite vatre) koje su ga i dovele na ovu listu bizarnih parkova.
Izvor: Blic