Memorijal “Đorđe Dunjić” biće organizovan od 29. aprila do 3. maja, a u okviru festivala biće održano i Prvenstvo Srbije za parove i timski turnir na kome učestvuju reprezentativci Bugarske, Rumunije, Makedonije, BiH, Crne Gore, Slovenije i Albanije.

10. Internacionalni Bridž festival Srbije biće svečano otvoren 30. aprila (10.30) u Hotelu "Zvezda", dok će I seansa početi dan ranije (29. apr; 19.00). Tradicionalno se održava i "Bridž noć" kao i veče "Rok – antologija". 

Kotizacija za Parsko prvenstvo Srbije je 3.000 dinara, dok je za timsko takmičenje za Trofej "Đorđe Dunjić" 6.000 dinara po timu.

Na dosadašnjim Bridž festivalima koji su održavani u Vrnjačkoj Banji učestvovalo je više od 3.000 takmičara koji su ostvarili više od 20.000 noćenja.

Čak 500.000 igrača bridža u Evropi i Severnoj Americi, po zvaničnim podacima WBF (Svetska bridž federacija), smatra se bridž turistima, platežno sposobnim igračima koji putuju sa destinacije na destinaciju i igraju bridž. To su platežno moćni i vrlo ugledni ljudi u svojim profesijama. Najpoznatiji bridž par na svetu svakako su Bil Gejts i Voren Bafert – prvi je vlasnik Majkrosofta, a drugi Koka-Kole.
Gdestinacija