Ideja o povezivanju turizma i tetoviranja dolazi iz Splita, nova je stvar na ovim prostorima, pa se veruje da će da privuče mnogo mladih ljudi koji na odmoru traže i dašak uzbuđenja.

Na zamisao da ulepšavanje povežu sa besplatnim turizmom u Hrvatskoj, došla je ekipa iz splitskog "StTattooArt", predstavljajući tatu i pirsing majstore iz "StTattooArt"-a, "Tattoo Studija" iz Zagreba, "Baraba Inka" iz Varaždina, majstore iz regiona i gostujuće majstore koji dolaskom uvek donesu nešto novo i pomeraju granice i olakšavaju ljudima sve što je potrebno kako bi imali najkvalitetnije radove uz najbolju uslugu koja postoji na ovim područjima.

Za sve one koji dolaze iz evropskih zemalja, a odluče se za jedan od studija/majstora, "StTattooArt" će platiti avionski charter/low-cost prevoz i omogućiti besplatan smeštaj u splitskom hostelu, uz naravno povoljniju ponudu hrane i pića u nekoliko restorana.

Ideja je prva u svetu, razvijala se tokom godina, ali je službeno nastala krajem prošle godine, pa se poslednjih meseci reklamira u Engleskoj, Holandiji i Nemačkoj, a uskoro će biti reklame i u ostalim evropskim zemljama.

Uskoro iz ovog studija najavljuju i konkurs, pa će mladi biti pozvani da pokažu svoje radove, od slika za tetovaže, preko bodypaintinga, airbrusha ili grafita… Više informacija: tattoo-tourism.com, info@tattoo-tourism.com.
Izvor: Net.hr