Niske temperature još nas šokiraju, ali možemo da maštamo o toplijim danima, egzotičnim destinacijama i strastvenom valjanju po plaži. Bez obzira da li planirate negde da otputujete, ovo bi moglo da vas zanima!

Na stranici askmen.com objavljena je top-lista plaža na kojima možete nesmetano izmenjivati strasti. Seks na plaži je maštarija mnogih parova i to je jedan od najboljih načina na koji možete da začinite seksualni život dok ste na odmoru. Ako ste avanturista i tražite neku egzotičnu destinaciju, prenosimo top listu pet plaža na kojima možete da se seksate, a da vas ne ulove i da se ne "zaprljate"…

1. Ostrvo Koh Phi Phi, Phuket, Tajland
Ako ste gledali film "Plaža", onda su vam ovi predivni kadrovi sigurno ostali u sećanju, a sigurno ste i svesni kakav uticaj jedno takvo mesto ima na libido. Iako je posle filma ova destinacija postala pravi mamac za turiste, to ne bi trebalo da vas spreči da upoznate sve čari ove predivne plaže, a pritom se i dobro zabavite. Znate na što mislimo!

2. Plaža Colombier, St. Barth’s
Odmah ćete da ukapirate zašto je plaža Colombier idealna za seks na plaži. Do nje može da se dođe ili brodićem ili posle 25-minutnog pešačenja po kamenitom terenu. Preporučujemo da se dobro pripremite. Posle piknika na pesku i šampanjca ili koktela, kada se opustite, znate šta sledi.

3. Plaža Pink, Antigua, Karibi
Verovatno ste na fotografijama, u dokumentarcima i filmovima videli mnoga mesta za koja biste rekli da su raj na zemlji. Možda i jesu, ali među ta mesta svakako spada i plaža Pink. Posetilaca skoro i da nema, a što se tiče prirode i ambijenta, ostaviće vas bez daha. S obzirom da nema gužve, predivni zalazak sunca može biti samo vaš, a posle toga ćete već pronaći način kako da se zagrejete.

4. Plaža Wildcat, Kalifornija, SAD
Dok je plaža Venice (i njoj slične) dobra za neke popratne sadržaje, u kojima možete uživati na kalifornijskom pesku, plaža Wildcat najbolje je peskovito mesto za one koji žele da se valjaju u paru. Udaljena je pola sata vožnje od San Franciska i potrebno je pet minuta pešačenja da biste do nje došli. Ovo je mesto na kom možete da se opustite jer je zaista mala verovatnoća da vas neko uhvati sa spuštenim bermudama.

5. Majahuitas Cove, Puerto Vallarta, Meksiko
Plaže Cabo San Lucasa prepustite pijanim tinejdžerima koji tamo dolaze da izgube nevinost – vi zaslužujete nešto puno bolje kada je u pitanju seks na otvorenom. Do plaže može da se dođe samo brodićem, a dočekaće vas palme, beli pesak i tirkizno more. Poznavaoci preporučuju da odsednete u hotelu koji je u blizini, a na plažu dođite kada se spusti mrak. Za ‘vruće igrice’ znaće samo zvezde na nebu.. i vi.
Izvor: net.hr