Mađarski avio prevoznik Malév obezbediće svojim putnicima luksuzan i atraktivan salon (lounge bar) na SkyCourt terminalu budimpeštanskog aerodroma Ferenc Liszt (od 18. marta ovo je novi naziv aerodroma… ranije je bio poznat kao Ferihegy). Ova novina našla se kao jedna od stavki u okviru glavnog projekta za razvoj aerodroma.

Novi salon biće neuporedivo bolji i veći od postojećeg i prostiraće se na oko 250 kvadratnih metara. Značajna pažnja biće usmerena i na obezbeđivanje elegantnog nameštaja za ovaj prostor. Cilj investicije je da se stalnim Malévovim putnicima
obezbedi najopremljeniji i najudobniji salon na čitavom aerodromu.

Kapacitet će mu biti 75 putnika koji će udobno smešteni na galeriji iznad terminala dok čekaju polazak aviona moći da uživaju i da se opuste uz maksimalni komfor i uslugu na visokom nivou. Avio kompanija će svojim putnicima u salonu obezbediti veliki
izbor toplih i hladnih napitaka, vina, alkoholnih pića kao i slanih i slatkih grickalica.

Biznismeni neće morati da odlažu svoje poslovne obaveze jer će im na raspolaganju biti savremeni kompjuteri sa pristupom internetu, faks i fotokopir aparati, utičnice za punjenje baterije mobilnih telefona, kao i širok izbor domaće i međunarodne štampe.

Prioritet pri korišćenju ovog luksuznog salona imaće redovna poslovna klijentela koja poseduje Malév Duna Club platinastu, zlatnu i srebrnu karticu. Uskoro će se na Facebook stranici ove avio kompanije naći ime i deteljniji opis i skica salona.
Gdestinacija