U okviru ovogodišnjeg Sajma turizma koji se održava na Beogradskom sajmu od 24. do 27. februara naši sugrađani imaće jedinstvenu priliku da vide i dožive Južnu Afriku “iz bliza” u hali 1 i upoznaju interesantne sadržaje koje ova zemlja nudi.

Posredstvom organizacije "Africa Village" turistička ponuda Južnoafričke republike se predstavlja prvi put u regionu. Vrata ove predivne zemlje biće svima širom otvorena. Ne propustite priliku da upoznate raznolike prizore Južne Afrike, od obalskih do planinskih i pustinjskih, koji pružaju avanturu i opuštanje, vino i kvalitetnu hranu i još mnogo toga.

Na štandu Africa Village biće prisutni predstavnici najvećih Južnoafričkih regija i tur operatera kao što su Kwazulu Natal i Excel Travel, nudeći detaljne informacije o zanimljivostima i svim aspektima putovanja u Južnoafričku republiku.

Specijalna atrakcija biće organizovane radionice uz žive nastupe, muziku, igru i demonstracije tradicionalnih zanata. Svi posetioci imaju i priliku da kupe originalne afričke suvenire. Takodje, u okviru sajamske promocije Južne Afrike biće organizovane promocije čuvenih Južnoafričkih vina i tradicionalne kulture na više lokacija u Beogradu.

Afrika Village je najveći Afrički festival u Evropi čiji je cilj promocija Južne Afrike i uspostavljanje dugotrajnih veza na kulturnom, umetničkom, turističkom i ekonomskom polju. Ove godine Africa Village će se održati u Beču, Crnoj Gori kao i u Beogradu u septembru gde vas očekuje veliki spektakl i brojni sadržaji.
Izvor: Economy.rs