Berlin, Pensilvanija, Las Vegas, Kan, i London samo su neki od gradova sa hotelima osmišljenim isključivo za parove koji žele da uživaju. Savršeno putovanje sa voljenom osobom svodi se na fotografisanje pored spomenika kulture i romantične večere, ali postoje i oni koji priželjkuju nešto ekstremniji ljubavni doživljaj…

Berlin
Hotel "Propeler Island City Lodge" u Berlinu, savršeno je mesto za ekstremniji doživljaj. Koncept spavanja u "umetničkom delu" (kako piše na internet stranici hotela), osmislio je nemački umetnik, Lars Štrošen. U hotelu su svih četrdesetak soba unikatne – kaleidoskopska soba sa ogledalima u obliku dijamanta, soba "spejs kjub" sa mehaničkim krevetom na razdavajanje i spajanje, i čista ekskluziva hotela – soba "Dva lava". Za 190 evra, u sobi postoji bračni krevetu, ali u kavezu, smeštenom na postolju koje je visoko metar i po.

Pensilvanija
Malo romantičnije od Berlina je u Pensilvaniji. Kompleksi hotela "Cove Haven Entertainment" ljubavnim parovima nude ekskluzivni doživljaj u apartmanima sa velikom čašom šampanjca sa đakuzijem za dvoje. Za taj hedonistički užitak potrebno je izdvojiti 356 evra za noć.

Las Vegas
Oni koji su spremni da izdvoje dosta veći iznos novca, svoju strast za luksuzom zadovoljiće u "Palms Casino Resort" hotelu, u Las Vegasu. Apartmani u tom hotelu imaju rotirajuće krevete sa ogledalima, šest luksuznih penthausa, i tri vile "Sky".

Brajton
Hotel "Pelirocco" u Brajtonu, koji je inspiriran pop artom, rok end rolom i burleskom, može biti izbor za idelana "zločesti" vikend. Najskuplja soba je "The play room" (soba za igrice), u kojoj noć košta 307 evra, a u njoj se nalazi okrugli 2,5-metarski krevet, veliki tuš za dvoje i šipka za ples. Malo jeftiniji je hotel "Betty’s boudoiru", inspiriranom legendarnim pinap modelom Beti Pejdž, a u njemu možete spavati u sobama "Pussy" ili "Nookii" koje su namenjene samo odraslima.

Kan
Luksuzni hotel "3,14" u Kanu nudi noćenja u raskošnim apartmanima uređenima na temu pet kontinenata – Amerike, Afrike, Okeanije, Evrope i Azije. Evropski apartmani su ljubavno utočište sa mirisom ruža, sa namerom da "transportuju" goste u kabaretske sfere glamuroznog Pariza. Afrički apartmani uređeni su raskošnim materijalima, i prosto pozivaju na divlje čari egzotičnog užitka. Doživljaj pojačavaju mirisi muškatnog oraščića i cimeta.
Izvor: Blic.rs