2 noćenja s doručkom za 2 osobe, 1 x sauna (2 sata, čaša šampanjca), korišćenje fitnessa za dve osobe, vožnja rekom po Ljubljani za dve osobe, čaša vina u Zlatnoj ribici – 61% popusta!

Hteli bi negde da pobegnete, da promenite pejzaž koji vam je pred očima svakoga dana, a da ne putujete satima i danima, kako bi pola sata gledali u zelenilo ili more, a onda da se okrenete i otputujete nazad zbog obaveza. "Kolektiva" ima rešenje za osveženje, opuštanje i prijatan vikend za dvoje u Ljubljana Resortu.

61% popusta na 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Ljubljana Resort hotelu i romantičnu vožnju rekom – platite 12.300 din. umesto 31.800 din. za vožnju rekom i smeštaj!

Dok se deca igraju, odrasli mogu da se opuštaju u sauni, uz koju dolazi i čaša šampanjca, pa da se malo znoje na fitnessu i provozaju brodićem po Ljubljani, a za kraj da isprobaju domaće crno vino u restoranu "Zlatna ribica". Ako nemate decu, pošto sve ovo isprobate u društvu drage osobe, možda ih i poželite. Naša je preporuka jedino da pre nešto pojedete, kad ste već u "Zlatnoj ribici".