JAT Airways nastavlja sa akcijom prodaje karata po promotivnim cenama za prolećne mesece do 29 destinacija. Prodaja na našem sajtu počinje od petka, 18.2., i trajaće do kraja februara, za putovanja koja će kompanija obavljati od 1. marta do 15. aprila.

Nakon što je sredinom januara JAT imao akciju sniženja cena za 25 destinacija, koja je izazvala veliko interesovanje, u nacionalnoj avio kompaniji si odlučili da ponove akciju.

Putnici će moći da lete do Beča, Dubaija, Rima, Trsta, Berlina po ceni povratnih karata od 89 do 289 evra sa svim taksama. „Jat", takođe, kako Blic nezvanično saznaje, od kraja aprila planira i direktan let za Španiju, tačnije, za aerodrom Đirona na Kosta Bravi.

Iako broj jeftinih karata varira od leta do leta, po najnižim cenama obično se prodaje između 20 i 30 mesta po avionu. Tokom prethodne „Jatove" akcije snižavanja cena, koja je trajala do 31. januara, karte su planule, pa ni ne čudi što nacionalni avio-prevoznik nastavlja s ovom praksom, a nova akcija startuje od 18. februara.

Kupovina karata moguća je preko našeg Web sajta, kao i preko Gdestinacija Call centra koji radi svakog dana (i vikendom) od 08 do 20h.

Destinacije za koje se odnosi specijalna ponuda su:

– Beč od 89 evra
– Podgorica, Tivat, Skoplje, Sarajevo, Solun, Trts, Berlin, Štutgart, Dizeldorf, Rim od 99 evra
– Milano, Istanbul, Cirih, Frankfurt od 129
– Atina, Amsterdam, Brisel, Geteborg, Kopenhagen, Pariz, London, Larnaka, Moskva od 159 evra
– Dubai od 289 evra

Napomena: cene su u evrima za povratne karte sa svim pripadajućim taksama, bez troškova izdavanja karte

Šta treba da znate

* 18. februara počinje prodaja i traje do 28. februara
* akcija važi za letove od 1. marta do 15. aprila
* u cenu su uračunati svi troškovi sem usluge prodaje karata

Izvor: Blic