U Nemačkoj je nastala prava jagma za novoosmišljenim paket aranžmanom za London koji je u ponudi povodom venčanja princa Vilijama i Kejt Midlton 29. aprila u Vestminsterskoj opatiji.

flickr/VinnieLDA

 

Aranžman, posvećen u prvom redu mladim Nemicama, koje ne mogu da prežale što će se stariji sin Lejdi Dajane uskoro venčati, obuhvata smeštaj i obilazak mesta u Londonu koji se vezuju za prinčevski par.
Predviđene su, između ostalih, posete juvelirnice \"Garrard\" u kojoj je kupljen Kejtin verenički prsten, Vestminsterske opatije i modnog butika \"Jigsaw\" u kojem je Vilijamova devojka jedno vreme radila kao menadžer.
Kupci specijalnog aranžmana moći će da vide i Bakingemsku palatu kao i tvrđavu London tauer gde je izložen kraljevski nakit i u kojoj su bile zatočene dve od šest supruga kralja Henrija VIII.
Paket aranžman košta 295 evra bez avionske karte, ali turisti će se iz Londona vratiti sa dve šolje sa likom princa Vilijama i Kejt Midlton, piše nemačka štampa, pozivajući se na agenciju TUI koja tvrdi da vlada ogromno interesovanje za ovaj aranžman.

Izvor: Večernje novosti