Ukoliko nemate na raspolaganju ceo odmor, a želite da bar na nekoliko dana pobegnete iz grada, idealna varijanta su sve popularniji spa centri u Srbiji, Hrvatskoj ili Sloveniji…

Većina hotela nudi i razne promotivne pakete i uz malo strpljenja možete pronaći veoma povoljne aranžmane za dve ili više osoba. Sopstveni prevoz do Hrvatske ili Slovenije nije veliki problem budući da su putevi odlični, pa tih nekoliko sati vožnje nećete ni osetiti.

Hrvatska
Novi Vinodolski, Agencija "Filip travel": Noćenje na bazi polupansiona u hotelu "The View" (pet zvezdica), samostalni prevoz – 80 evra. Gostima je na raspolaganju veliki velnes centar, sauna (klasična i finska), džakuzi, otvoreni i zatvoreni bazen, igralište za decu, fitnes centar, bazeni sa toplom i morskom vodom, vodopadima i gejzirima. Mogu se pronaći i promotivne ponude za dve osobe, dva noćenja na bazi polupansiona u junior apartmanu – 304 evra. U cenu je uračunata i masaža eteričnim uljima i parking.

Poreč, Agencija „Mediteraneo travel": Četiri noćenja na bazi polupansiona u hotelu „Valamar Diamant" (tri zvezdice), samostalni prevoz – 89 evra. Gostima je na raspolaganju veliki velnes centar (zatvoren bazen, tursko kupatilo, tri tilarijum saune, džakuzi, bazen sa ledom, prostor za opuštanje, terapija muzikom, bojama, tretmani lica i tela, fitnes centar, animacija za decu i odrasle). Tu je tenisko igralište, ronilački centar, mini-golf, stoni tenis…

Slovenija
Terme Laško, Agencija „Filip travel": Dva noćenja na bazi polupansiona u hotelu „Wellness Park" (četiri zvezdice), samostalni prevoz – 153 evra. Gostima je na raspolaganju spa centar u kojem možete uživati u čarima ajurveda, tajlandske, šijacu i havajske lomi masaže. U hotelu se nalazi i fitnes centar, kao i holistički centar pilates zasnovan na tehnici Body Mind programa. Tu su i termalni centar, sauna centar…

Terme Čatež, Agencija „Filip travel": Tri noćenja na bazi polupansiona u hotelu „Toplice" (tri zvezdice), samostalni prevoz – 135 evra. Mogu se pronaći i promotivne ponude za boravak u januaru i februaru, a cena je 242 evra za dve osobe. U cenu je uračunata upotreba fitnes studija, kao i korišćenje kapaciteta zimske Termalne rivijere.

Srbija
Zlatibor, Agencija „Kon Tiki": Četiri noćenja na bazi polupansiona u hotelu „Mona", samostalni prevoz – 18.000 dinara. U cenu je uključeno korišćenje bazena i saune. Dodatno se plaća masaža – relaks masaža celog tela u trajanju od jednog sata 2.500 dinara, sportska masaža (40 minuta) 2.600 dinara, anticelulit masaža (30 minuta) 1.500 dinara… Ajurvedska masaža (90 minuta) 4.000 dinara, kraljevska masaža (45 minuta) 4.000 dinara, udvartana masaža (40-50 minuta) 4.000 dinara, kozmetička masaža lica (20 minuta) 800 dinara.

Prolom banja, Agencija „Lasta turizam": Dva noćenja na bazi punog pansiona u hotelu „Radan" (tri zvezdice), samostalni prevoz – 5.900 dinara. U cenu je uključeno korišćenje saune, džakuzi bazena, tepidarijuma, velikog bazena, kao i bazena sa termalnom vodom. U ponudi su i ručna masaža duž kičme, kao i biserna kupka.
Izvor: 24sata.rs