“Jat ervejz” će za 25 evropskih gradova sniziti cene karata, koje budu kupljene od 17. do 31. januara, za putovanja od 1. februara do 15. aprila.

 

Nacionalni avioprevoznik "Jat ervejz" će za 25 evropskih destinacija sniziti cene karata, koje budu kupljene u periodu od 17. do 31. januara, za putovanja od 1. februara do 15. aprila, najavila je danas ta aviokompanija.

"Ovo je samo jedna od niza akcija, koje je novi menadžment domaće aviokompanije predvideo za ovu godinu", navedeno je u saopštenju.

Akcijska cena povratne karte za Trst, Ljubljanu, Tivat, PodgoricuSkopljeSarajevoBečBerlin, Dizeldorf, Štutgart i Solun je 99 evra. Za RimMilanoIstanbul Cirih može se putovati za svega 119 evra. Putovanja do AtineParizaLondonaStokholmaKopenhagena, Geteborga, AmsterdamaBrisela, Larnake i Frankfurta koštaju 149 evra.

Pogodnost koju nudi "Jat ervejz" pokriva i poletanja iz gradova regiona tako da će povratno putovanje iz Skoplja, Sarajeva i Podgorice preko Beograda ka navedenim evropskim destinacijama koštati 189 evra.

Te cene uključuju i aerodromske takse, a svi zainteresovani korisnici usluga našeg avio prevoznika, mogu se bliže informisati u call centru gdestinacija.com na tel. 011/310 89 40.

Cilj ove kampanje je unapređenje usluge korisnicima i prilagođavanje novim zahtevima tržišta, koji podrazumevaju viši nivo i kvalitet usluge, uz što manje troškove, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Večernje novosti