Da li ste znali da postoje velike razlike između japanskih lutki za seks sa gumenim lutkama na naduvavanje zapadnog tržišta? Razlike su ogromne, a Japanci plaćaju kako bi spavali sa lutkama u javnim kućama koje su specijalizovane za takav seks.

Prve japanske lutke za seks napravljene su pre 30 godina za ljude sa invaliditetom, ali nije puno prošlo pre nego su i ostali ostali muškarci počeli da ih koriste. Mnogi Japanci uživaju u animiranim filmovima, poznatim kao anime, u kojima su žene nacrtane sa velikim očima i malim ustima, pa su im lutke dale priliku da i u stvarnom svetu provode vreme sa svojim omiljenim likovima.

Među muškarcima koji su zaljubljenici u seksi lutke ima i onih koji su potrošili stotine hiljada dolara kupujući ne samo razne modele devojaka, već i odeće i raznih dodatnih stvari. Kao u nekom naučnofantastičnom filmu, ovi muškarci su sretniji u društvu silikonskih žena koje nikad ne prigovaraju i u potpunosti su verne svojim vlasnicima.

Seksi lutke nisu jeftine, pogotovo ako su visoke kvalitete. Silikonska lutka za seks koja ima i metalni kostur i mnoštvo zglobova košta preko 6.000 dolara.

 

Visoka cena razlog je nastanka javnih kuća sa lutkama. Muškarci u tim bordelima mogu da uživaju u društvu silikonskih devojaka, a da ne moraju dizati kredit ili štedeti novac.

Posao javnih kuća sa lutkama hit je u Japanu, a svoje usluge pružaju dsetinama klijenata svaki dan.