Donna D’Errico bivša „čuvarka plaže“ u popularnoj TV seriji Baywatch sa kraja ’90, optužila je aerodromsko obezbeđenje da su je izdvojili i provlačili kroz skener celog tela isključivo zbog njenog atraktivnog izgleda.

Ova bivša Playboy „zečica\", rekla je da je ponižena od strane pripadnika obezbeđenja na aerodromu u Los Anđelesu, i da su joj se podsmevali kada je prolazila detaljnu pretragu.
„Posle skenera primetila sam da se muškarac iz obezbeđenja smejao, i to isti onaj koji me je i izdvojio iz reda i naterao na dodatnu pretragu. Takođe je šaputao nešto svom kolegi koji me je odmeravao. Zaprepašćena sam. Nisam sigurna da li su me prepoznali ili ne, ali moje lično ubeđenje je da su me izdvojili iz reda samo zato što atraktivno izgledam.\" – izjavila je 42-godišnja glumica.
D’Errico je 1995. bila devojka sa naslovne strane magazina Playboy, a dodatnu popularnost je stekla uz Davida Hasselhoff-a u seriji Baywatch.
„Moj momak više liči na teroristu od mene, ali je on prošao obezbeđenje bez problema\" – ljutito je zaključila Donna D’Errico.