Samouveren i prosperitetan, Cirih je recept švajcarskog savršenstva. Snažan bankarski sektor, alpska pozadina i uživanje u dobrom životu neke su od glavnih karakteristika ovog popularnog turističkog i biznis centra. Jeftine avio karte iz Beograda za Cirih možete kupiti preko našeg sajta, a proces rezervacije avio karte traje samo nekoliko minuta. Direktni letovi za Cirih mogući su preko JAT Airways i Swiss Air, a sa presedanjima i preko drugih svetskih avio kompanija.

Beograd – Cirih
• Direktni letovi: Swiss, JAT: svakog dana

 

Međunarodni Aerodrom Cirih takođe poznat kao Aerodrom Kloten. Aerodrom se nalazi u opštini Kloten, u Kantonu Cirih. Najveći je od svih Švajcarskih aerodroma ne samo po površini, nego i po broju putnika.
Na aerodromu su smeštene baze Swiss Air-a kao i Lufthansa (treča baza) koja je 100% vlastnik Swiss International Air Lines. U 2003. godini, na aerodromu Cirih su završeni veliki projekti proširenja, koji su obuhvatili novo parkalište, novi terminal i podzemnu železnicu.
Jeftine avio karte pored srpskog nacionlnog prevoznika JAT Airways i švajcarskog Swiss-a, nudi i Lufthansa sa konekcijama u Nemačkoj.