Uredno smešten uz Mediteran i brda Monžuik i Tibidabo, Barselona ne samo da je najživahnija metropola Španije, već i verovatno najpopularnija i najviše nagrađivana destinacija za kraći odmor. Jeftine avio karte iz Beograda za Barselonu možete kupiti preko našeg sajta, a proces rezervacije avio karte traje samo nekoliko minuta. Direktni letovi za Barselonu mogući su preko Spanair – a, ali i preko drugih svetskih avio kompanija poput Lufthansa.

 

Beograd – Barselona

• Direktni letovi: Spanair: utorkom, četvrtkom i subotom
• Sa međusletanjem: Većina evropskih avio kompanija

 

AERODROM BARSELONA (BCN)

Aerodrom Barselona, poznatiji kao El Prat smešten je 10 km zapadno od Barselone u španskoj autonomnoj pokrajni Kataloniji. Drugi je po veličini aerodrom u Španiji, odmah posle Madrida (Barajas). Glavno je sedište za Spanair i Vueling, ali i važna tačka za Air Europa i Iberiju. Vazdušna linija Barselona – Madrid bila je najprometnija linija 2007. u svetu sa 971 letom nedeljno.
Jeftine avio karte nudi španski Spanair, a cena može biti oko 90e ako se kupuje nekoliko meseci pre putovanja. Takođe iz Beograda za Barselonu leti i Nemačka Lufthansa (sa presedanjem).